عدسی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که در اقصی نقاط ایران و جهان در سفره غذایی خانواده ها قرار دارد. خوراک عدسی رژیمی کالری کمتری نسبت به خوراک عدسی معمولی داشته که آن را مناسب افرادی میکند که به دنبال کاهش وزن هستند. خوراک عدسی رژیمی سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و کربوهیدرات پیچیده است از این روی میتوان آن را به عنوان یک غذای نسبتاً کامل در نظر گرفت. خوراک عدسی رژیمی را میتوانید در انواع رژیم غذایی به غیر از رژیمهای کم کربوهیدرات استفاده کنید. البته بیماران مبتلا به نارساییهای کلیه هم باید حتماً با مشورت متخصص تغذیه از خوراک عدسی رژیمی استفاده کنند. خوراک عدسی رژیمی یک غذای بسیار سودمند برای استفاده در رژیم غذایی گیاهخواری است. بعلاوه اینکه عدسی رژیم برای افراد مبتلا به فشار خون و بیماریهای قلبی عروقی (به شرط استفاده نکردن از نمک)، افراد مبتلا به یبوست، افراد مبتلا به سلیاک، بیماران مبتلا به کبد چرب، افراد دارای چربی بالا و... مناسب و مفید میباشد.
برای پخت عدسی رژیمی، ابتدا بهتر است عدسها را پاک کرده و به مدت چند ساعت در آب بخیسانیم. علاوه بر این استفاده از سبزیجاتی مثل قارچ و هویج به افزایش ویتامینها و مواد معدنی موجود در عدسی رژیمی کمک میکند همچنین شما میتوانید از سبزیجات مختلف به سلیقه خود در تهیه عدسی رژیمی استفاده کنید.