advertise

دستور تهیه نرگسی رژیمی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت غذا

۱۵ دقیقه

نرگسی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که درشت مغذی‌ها و ریز مغذی‌های مفید بسیاری برای بدن دارد. نرگسی با دارا بودن اسفناج، سرشار از فیبر، ویتامین سی، منیزیوم، آهن، ویتامین ب۶ و مقادیری از کلسیم و پروتئین می‌باشد. بعلاوه اسفناج حاوی مقدار زیادی پتاسیم بوده و برای افرادی که فشار خون بالا دارند گزینه مناسبی است.
تخم مرغ یکی دیگر از مواد اولیه مورد استفاده در نرگسی می‌باشد که منبعی بسیار خوب و کامل از پروتئین بوده و همچنین حاوی مقادیر نسبتاً مناسبی از ویتامین دی و ویتامین ب۱۲ است.
چنانچه از روغن زیتون یا کانولا در تهیه نرگسی استفاده کنید، اسیدهای چرب مفید امگا ۳ نیز به غذای شما اضافه می‌شود که برای سلامت قلب و عروق مفید است.
نرگسی را می‌توانید در برنامه غذایی خودتان برای رژیم‌های کتوژنیک، رژیم کاهش فشار خون، رژیم بارداری، رژیم اوو-وجترین، رژیم کاهش وزن و... استفاده کنید.
نرگسی پتاسیم و پروتئین بالایی دارد از این روی بیماران کلیوی پیش از مصرف آن حتماً باید با متخصص یا مشاور تغذیه مشورت کنند، در غیر اینصورت مشکل‌ساز خواهد شد. استفاده از نرگسی در برنامه غذایی بیماران مبتلا به کبد چرب و دیابت هم بهتر است محتاطانه باشد.

مواد اولیه مورد نیاز جهت پخت نرگسی

اسفناج خرد شده

یک لیوان

تخم مرغ

۲ عدد

روغن مایع

۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر، نمک و ادویه

به مقدار لازم

نحوه پخت نرگسی

برای اینکه نرگسی شما کالری بالایی نداشته باشد بهتر است بیش از مقدار ذکر شده از روغن استفاده نکنید. توصیه می‌شود افرادی که فشار خون بالایی دارند نسبت به مصرف نمک محتاط تر عمل کرده و به جای نمک از ادویه‌جات و آبلیمو برای طعم‌دار کردن نرگسی استفاده کنند.

ابتدا اسفناج‌ها را به خوبی شسته و در صورت لزوم گندزدایی کنید تا آلودگی‌ها به طور کامل برطرف شود. اسفناج‌ها را در صافی قرار داده و پس از اینکه آب آنها گرفته شد کاملاً خرد کنید.

اسفناج‌های خرد شده را ابتدا کمی حرارت داده تا اندکی از آب آنها تبخیر گردد، سپس روغن را (به مقداری که گفته شد) به اسفناج‌ها اضافه کنید و در ماهیتابه تفت دهید.

نمک، ادویه و پودر سیر را در هنگام تفت دادن به اسفناج‌ها افزوده و به خوبی هم بزنید تا اسفناج‌ها به صورت یکدست با ادویه‌ها مخلوط شوند. می‌توانید در همین مرحله یا مرحله قبل از تفت دادن اسفناج، کمی پیاز یا سیر خرد شده را نیز تفت داده و با نرگسی مخلوط نمایید.

بعد از اینکه اسفناج‌ها به خوبی تفت داده شدند، تخم مرغ‌ها را اضافه کرده و صبر کنید تا پخته شوند. می‌توانید تخم مرغ‌ها را با اسفناج‌ها مخلوط کرده و یا اینکه آنها را هم نزنید و اجازه دهید که سفت شوند.

ارزش غذایی نرگسی

کالری نرگسی

۳۸۴ کالری

کربوهیدرات

۱۰ گرم

پروتئین

۱۴ گرم

چربی

۳۲ گرم

دستور پخت خوراک لوبیا رژیمی

دستور پخت خوراک لوبیا رژیمی

چگونه یک خوراک لوبیای رژیمی مقوی و کم کالری بپزیم؟

طرز تهیه املت رژیمی

طرز تهیه املت رژیمی

چطور یک املت کم کالری و خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه عدسی رژیمی

طرز تهیه عدسی رژیمی

چطور خوراک عدسی رژیمی کم کالری درست کنیم؟

طرز تهیه پاستا رژیمی

طرز تهیه پاستا رژیمی

دستور پخت پاستای رژیمی کم کالری

دستور پخت نرگسی

دستور پخت نرگسی

دستور پخت نرگسی خوشمزه و سالم

دستور تهیه سالاد سزار

دستور تهیه سالاد سزار

چطور یک سالاد سزار خوشمزه و رژیمی در خانه درست کنیم؟

طرز تهیه سس مایونز رژیمی

طرز تهیه سس مایونز رژیمی

چطور یک سس رژیمی خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه سوپ مرغ رژیمی کم کالری

طرز تهیه سوپ مرغ رژیمی کم کالری

چطور یک سوپ مرغ رژیمی خوشمزه درست کنیم

دستور پخت شیربرنج

دستور پخت شیربرنج

روش پخت شیربرنج رژیمی و سالم و مقوی

طرز تهیه شیک پروتئینی موزی

طرز تهیه شیک پروتئینی موزی

نحوه تهیه شیک پروتئینی برای ورزشکاران

اگه به دنبال رژیم غذایی هستی

برنامه غذایی خودت رو از متخصصین تغذیه مجرب نوتریشا دریافت کن

تجربیات خود را درباره نرگسی رژیمی با دیگران در میان بگذارید: