پاستا از غذاهای خوشمزهای است که از سبک غذایی مدیترانه ای وارد فرهنگ غذایی ما ایرانی ها شد. پاستا ترکیبی سرشار از کربوهیدرات است که به سلیقه هر فرد میتوان به آن سبزیجات مختلف یا گوشت مرغ پخته هم اضافه کرد تا سطح ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین آن را افزایش دهیم. از پاستا میتوان در وعده های ناهار و شام و یا حتی میان وعده استفاده کرد و از فواید آن بهره مند شد. استفاده از پاستا در رژیم های غذایی مختلف آزاد است و صرفا در رژیم های کم کربوهیدرات از جمله کتوژنیک نمیتوان از آن استفاده کرد. در بیماری های مختلف از جمله بیماری های مزمن کلیوی یا کبد چرب ممکن است ترکیبات مورد استفاده در پاستا رژیمی متفاوت باشد.
برای تهیه سس پاستا به مواد اولیه دیگری نظیر فلفل سیاه، پودر سیر، پنیر پارمزان، خامه و جعفری ریز شده نیاز داریم که با توجه به اینکه قرار است پاستای رژیمی تهیه کنیم آنها را جزو مواد اولیه نیاوردیم، اما دستور تهیه سس پاستا هم در انتها برای شما بیان میکنیم.
مثل همه دستور های غذایی، در دستور پخت پاستای رژیمی هم مقدار استفاده از ادویه جاتی مثل فلفل سیاه، نمک، پودر سیر و... بر عهده خود شما خواهد بود و با توجه به طبع غذایی خودتان میتوانید از آنها استفاده کنید. اما توصیه میکنیم برای جلوگیری از بروز پرفشاری خون در بلند مدت از مصرف نمک زیاد خودداری کنید.