خوراک لوبیا از دسته غذاهای رایج در فرهنگ ما ایرانی هاست که در وعدههای مختلف از جمله وعدههای اصلی یا میان وعدهها مصرف میشود. خوراک لوبیای رژیمی را میتوانید با لوبیا قرمز، لوبیا چیتی یا لوبیا سفید تهیه کنید که البته میزان مواد مغذی هرکدام از آنها متفاوت است. اما نهایتاً نوع لوبیای انتخابی شما برای تهیه خوراک لوبیا رژیمی تفاوت محسوسی از جهت مقدار کالری و درشت مغذیها نخواهد داشت.
خوراک لوبیای رژیمی منبع خوبی از پروتئین گیاهی، کربوهیدرات و فیبر است و با افزودن سبزیجات مختلف میزان مواد معدنی و ویتامینهای آن نیز افزایش مییابد.
خوراک لوبیای رژیمی را میتوانید در رژیم لاغری، رژیم مدیترانهای، رژیم ورزشکاری و سایر رژیمها به غیر از رژیمهای کم کربوهیدرات و رژیم کتوژنیک استفاده کنید.
برای اینکه خوراک لوبیای شما سریعتر پخته شود و از طرفی سبب نفخ نگردد، بهتر است ۲۴ ساعت قبل از مصرف آن را در آب بخیسانید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا ترکیبات نفاخ لوبیا خارج شود.